05 720 45 00; +386 41 796 607; info@meditrans.si

Dežurstvo z reševalnim vozilom

Zagotavljanje varnosti udeležencev dogodka je pri vsakem organizatorju na prvem mestu. Želimo si, da bi mediji poročali le o prijetni vsebini in dobri izvedbi prireditve.

Z načrtovanjem in izvedbo dogodkov nase prevzemate zelo odgovorno delo. Veliko spremenljivih dejavnikov lahko vpliva na vtise, ki jih bodo obiskov alci ohranili v svojem spominu. Naj bo varnost ena izmed njih. Poskrbite, da bodo reševalci - za vsak primer - pri roki.
Na dogodkih je dežurstvo z reševalnim vozilom v nekaterih primerih zakonsko predpisano, organizatorji pa se za dežurstvo reševalne ekipe odločijo tudi le v interesu zmanjšanja nepotrebnega tveganja.

Reševalna ekipa Meditrans že enaindvajset let zagotavlja najvišji standard medicinskih dežurstev na večjih in manjših javnih prireditvah, kjer je medicinsko dežurstvo obvezno ali zgolj smotrno. Vlagamo v izobraževanje zaposlenih in se ponašamo z najsodobnejšo opremo. Usposobljeni sodelavci in tradicija zanesljivega sodelovanja nas umeščajo na seznam partnerjev številnih organizatorjev.
Dovolite, da se s konkurenčnimi cenami izkažemo tudi na vašem dogodku.